Avoin hakemus

Taloturva-konserni - Suomen parhaita työpaikkoja tutkitusti

Kiinnostuitko Taloturvasta? Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä lukuisiin eri tehtäviin erilaisella osaamistaustalla hyvällä palkkauksella palkittuun työympäristöömme, jos koet olevasi hakemamme henkilö täytä avoin hakemus alta ja kerro meille osaamisestasi – saatat olla juuri etsimämme henkilö johon otamme yhteyttä heti sopivan paikan vapautuessa Taloturva-konsernista!

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Sukupuoli
Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Joitakin vinkkejä hyvän avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen

Avoin hakemus

Avoimen hakemuksen jättäminen auttaa hakemaan useita työpaikkoja samalta yritykseltä samaan aikaan. Avoimen hakemuksen jättäminen säästää sekä hakijan että rekrytoinnin aikaa. Avoimen hakemuksen tekeminen poikkeaa kuitenkin tiettyä työpaikkaa varten laaditun hakemuksen sisällöstä. Pienellä valmistautumisella avoimesta hakemuksesta voi kuitenkin saada erittäin houkuttelevan, jolloin mahdollisuudet uuden, unelmien työpaikan saamiseksi ovat paremmat. Löydä tästä artikkelista parhaat vinkit laadukkaan avoimen hakemuksen tekemiseen!

Näin luot houkuttelevan ja ammattimaisen avoimen hakemuksen

Hyvä avoin työhakemus kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi hakijan perustiedot, työkokemuksen, koulutuksen ja vahvat puolet. Koska rekrytointipalvelut ja yrityksen edustajat joutuvat mitä todennäköisimmin käymään läpi kymmeniä tai jopa satoja hakemuksia, on tärkeää, että oma hakemus pystyy tuomaan ytimekkäästi esille kaiken tarpeellisen.

1. Ole selkeä

Vaikka avointa hakemusta ei olekaan suunnattu yhtä tiettyä työpaikkaa varten, hakemuksessa kannattaa tuoda selkeästi esille juuri ne työtehtävät, jotka kiinnostavat sinua tai joista sinulla on aikaisempaa osaamista. Avoimeen työhakemuksen kannattaa rohkeasti kirjoittaa ylös, millaisista työpaikoista haaveilee ja miksi juuri tämäntyyppiset työpaikat sopisivat sinulle oman taustasi tai vahvuuksiesi ansiosta.

2. Anna persoonasi näkyä

Koska rekrytoijat käsittelevät lukuisia hakemuksia samaan aikaan, helpoiten esille joukosta nousevat ne hakemukset, joissa hakijan oma persoona tulee esille. Vaikka hakemuksessa on hyvä ylläpitää tietynlaista ammattimaisuutta, teksti kannattaa kirjoittaa sellaiseksi, jonka voisit kuvitella tulevan ulos omasta suustasi. Lisäksi, jos saat kutsun työhaastatteluun, sinun on helpompi rentoutua haastattelussa olemalla oma itsesi, koska toit jo persoonaasi esille avoimen hakemuksen kautta.

3. Hyödynnä konkreettisia esimerkkejä

Avoimen hakemuksen tila kannattaa hyödyntää antamalla rekrytoinnille konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Vaikka avoin hakemus ei olekaan suunnattu yhtä tiettyä työpaikkaa kohtaan, tiettyjen työnkuvien mainitseminen voi auttaa myös rekrytoijaa arvioimaan, olisitko hyvä kandidaatti juuri heidän yrityksensä työpaikkoja varten. Kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä ei siis välttämättä kannata mainita.

4. Pyydä apua

Avoimen hakemuksen tekemiseen kannattaa pyytää apua vaikkapa ystävältä tai perheenjäseneltä. Kun annat hakemuksen luettavaksi jollekin ulkopuoliselle, voit saada hyviä neuvoja sekä parannusmahdollisuuksista että hakemuksesi vahvoista puolista. Pyydä läheistäsi lukemaan hakemus rekrytoijan silmin, jolloin on helpompi huomata, millaisen yleiskuvan hakemuksesi antaa.

5. Keskity yrityksen tavoitteisiin

Vaikka omista tavoitteista työuralla kannattaa ehdottomasti mainita, avoin hakemus kannattaa kirjoittaa nimenomaan kyseinen yritys mielessä. Avoimessa hakemuksessa tulisi siis mainita, miksi kiinnostuksesi koskee nimenomaan kyseistä yritystä – miksi haluat juuri heille töihin.

6. Pysy kärsivällisenä

Avoimen hakemuksen lähettämisen huonona puolena on luonnollisesti se, että hakijan on hyvin vaikeaa tietää, milloin yrityksestä kuuluu takaisin. Siinä missä tiettyyn työpaikkaan kohdistuneen työhakemuksen tapauksessa hakijoille ilmoitetaan tietyn aikataulun puitteissa työhaastattelusta (tai vastaavasti, jos ei ole tullut valituksi), avoimen hakemuksen tapauksessa rekrytoija voi ottaa sinuun yhteyttä jopa kuukausien päästä.

Tämän vuoksi avoimen hakemuksen kanssa kannattaa pysyä kärsivällisenä, sillä se, että rekrytoija ei ole ottanut sinuun yhteyttä, saattaa hyvinkin tarkoittaa vain sitä, että yrityksellä ei ole profiiliasi vastaavia työpaikkoja juuri sillä hetkellä auki. Tästä syystä onkin tärkeää panostaa persoonalliseen hakemukseen, sillä mikäli avoimia paikkoja aukeaa myöhemmin, persoonallinen hakemus auttaa rekrytoijaa pitämään sinut mielessä tulevaa varten.

Lisäksi, jos yrityksestä ei kuulu pitkiin aikoihin mitään, voit yhtä hyvin myös ottaa itse yhteyttä yritykseen. Omatoiminen yhteydenotto osoittaa kiinnostusta yritystä kohtaan ja voi jopa parantaa omia työnsaantimahdollisuuksia.

Avoin hakemus on hyvä mahdollisuus parantaa omia työnhakutaitoja

Työnhaku on taitolaji ja hakemukseen panostaminen on tärkeää, sillä huono hakemus voi johtaa siihen, että työpaikkaan täydellisesti soveltuva kandidaatti ei saa paikkaa. On hyvä pitää mielessä, että hakemus on usein ainoa asia, mitä rekrytoija tietää hakijasta. Jos hakemus on puutteellinen tai huono, rekrytoijan on mahdotonta tietää, millainen potentiaali hakijalla todellisuudessa on, koska aikaa kaikkien hakemusten läpikäymiseen ja hakijoiden henkilökohtaiseen haastatteluun ei ole.

Avoin hakemus kannattaa ottaa positiivisena haasteena työnhakuun. Avoimen hakemuksen lähettämällä opit tiivistämään taustasi ja vahvuutesi, tuomaan persoonaasi esiin ja käyttämään luovuutta. Joidenkin arvioiden mukaan jopa 80 % työpaikoista täytetään ilman, että työpaikka tuodaan julkiseen hakuun – mahdollisuudet ovat siis moninaiset!

Etkö löytänyt TÄÄLTÄ JUURI SINULLE sopivaa työtä?

Eikö tämä tehtävä ollut sopiva? Ei hätää, meillä on myös paljon muita avoimia työpaikkoja. 

Tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme tästä!

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

KUVIA MENNEISTÄ TALOTURVAN VIRKISTYMISTILAISUUKSISTA

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!