Uppdatera dina uppgifter om jobbansökan

Taloturva-koncernen - de bästa arbetsplatserna i Finland enligt undersökningar

Vill du uppdatera dina ansökningsuppgifter i Taloturva-registret? Det är värt det eftersom vi kommer att kalla dem som har den mest omfattande bakgrundsinformationen till intervju i första hand. Vi lägger också hela tiden till mer detaljerade frågor, så det lönar sig alltid att fylla i formuläret med jämna mellanrum. Fyll i formuläret nedan och uppdatera dina uppgifter i vårt register.

Uppdatera dina uppgifter i Taloturvas register över arbetssökande

Fyll i formuläret och uppdatera dina uppgifter i vårt register. Det lönar sig alltid att göra detta när dina uppgifter har ändrats eller är ofullständiga.

*” anger obligatoriska fält

Hittade du inte jobbet som passar just DIG HÄR?

Var inte detta en lämplig uppgift? Oroa dig inte, vi har också många andra lediga platser.

Kolla in våra andra lediga tjänster här!

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

FOTON FRÅN TIDIGARE SÄKERHETSFRÅGOR FÖRFRISKNINGAR

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!