Avoimet työpaikat

Taloturva-konserni - Suomen parhaita työpaikkoja tutkitusti

Täältä löydät Taloturva-konsernin avoimet työpaikat. Haemme jatkuvasti päteviä työntekijöitä eri tehtäviin.

Taloturvan avoimia työpaikkoja

Mikäli et löytänyt mieleistäsi avointa työpaikaa, voit myös täyttää alla olevan avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä kun sopiva työpaikka olisi tarjolla.

Taloturva

  • Liikevaihto n. 12m€
  • 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa
  • Yli 10 000 tehtyä putki- ja viemäriremonttia
  • Perustettu 2011
  • Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys
  • Valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa kolmena vuotena peräkkäin.
Avoimet työpaikat

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Sukupuoli
Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Löydä parhaat avoimet työpaikat Taloturvalta


Taloturva-konserni tarjoaa monipuolisia työpaikkoja, joiden joukosta pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivat avoimet työpaikat. Taloturvaan etsitään jatkuvasti hyvin monipuolista henkilöstöä, kuten ajanvaraajia, remonttiedustajia ja myyjiä. Yrityksessä on tarvetta hyvin monenlaiselle osaamiselle. Tutustu siis ensiksi Taloturvan Avoimet työpaikat -listaukseen. Jos et löydä näiden joukosta sinulle mieleistä työtä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi valita Taloturvan avoimet työpaikat?


Saatat nyt miettiä, miksi sinun kannattaa valita juuri Taloturvan avoimet työpaikat? Tähän on olemassa monta painavaa syytä! Taloturva on vakavarainen, suomalaisomisteinen yritys. Sen liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja sillä on noin 100 työntekijää sekä Suomessa että Ruotsissa. Yritys on suorittanut jo yli 10 000 putki- ja viemäriremonttia, ja tutkimusten sekä asiakaspalautteiden perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen tarjoamiin palveluihin. Kyseessä on täysin suomalaisomisteinen perheyritys, joka on lukeutunut Great Place to Work -tutkimuksen mukaan jo kolme vuotta peräkkäin maamme parhaimpiin työpaikkoihin. Ei olekaan mikään ihme, että Taloturvan avoimet työpaikat ovat erityisen haluttuja!

Taloturvassa panostetaan laatuun ja ollaan sitä mieltä, että laatutyö on ehdottomasti välinelaji. Tästä syystä Taloturvan kaikissa työtehtävissä työntekijöillä on käytössään ammattimaiset, laadukkaat ja modernit työvälineet. Laadukkailla työvälineillä on ilo tehdä työtä, ja omasta laadukkaasta työn jäljestä saa syystäkin olla ylpeä! Jos työskentely laatuun panostavassa suomalaisessa perheyrityksessä kiinnostaa sinua, kannattaa ottaa Taloturvan avoimet työpaikat tarkkaan seurantaan ja hakea heti, kun sopiva avoin työtehtävä on tarjolla.

Taloturva tarjoaa avainlippumerkin saanutta suomalaista palvelua. Valitsemalla Taloturvan avoimet työpaikat suosit suomalaista myös työsi osalta, ja voit olla mukana rakentamassa suomalaista työelämää. Vaikeina taloudellisina aikoina tähän kannattaa panostaa! Lisäksi Taloturva on luotettava Uponor KOTI -kumppani. Tämän kunniamaininnan saa joka vuosi Uponorin valitsema kumppani. Valintakriteereinään Uponor käyttää erinomaista asiakaspalautetta, vankkaa kokemusta LVI-alalta, aktiivista otetta Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittäjänä sekä laadukasta työnjälkeä.

Taloturvan tiimihenki on timanttisen kova, mikä on yksi erinomainen syy valita työpaikaksi juuri Taloturva. Tässä työpaikassa kannustamme toinen toisiamme ja järjestämme erilaisia koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia, joiden avulla pyrimme ylläpitämään sekä osaamistamme että rautaista tiimihenkeämme. Rahan lisäksi mukavat työskentelyolosuhteet ovat tärkeä työpaikan valintakriteeri – ja rahasta puheen ollen, myös Taloturvan palkat ovat varsin kilpailukykyiset! Palkka myös kasvaa sitä mukaa, kun oma osaamisesi ja kokemuksesi talossa kasvaa! Kun omaan palkkakehitykseen on mahdollista vaikuttaa, motivoituvat työntekijät kehittämään omaa osaamistaan sekä keräämään monipuolista kokemusta erilaisista työtehtävistä talon sisällä. Tämä hyödyttää monin tavoin sekä työntekijää itseään että Taloturvaa ja sen asiakkaita.

Taloturvan tavoitteena on tukea työntekijöitään heidän ammatillisessa kasvussaan, eli jos tähtäät korkealle, ovat Taloturvan avoimet työpaikat juuri sinua varten! Taloturva järjestää työntekijöilleen virkistäviä koulutustilaisuuksia, jotka tukevat sekä työntekijöiden ammatillista kasvua että koko tiimin tiimihengen kehittymistä. Mielekäs yhteinen tekeminen tarjoaa oivallisia tilaisuuksia oppia tuntemaan oma tiimi entistäkin paremmin sekä luomaan työpaikalle sellaista ilmapiiriä, jossa toisen kannustaminen on itsestään selvä asia.

Taloturvan tiimi on viettänyt leppoisia kesäpäiviä esimerkiksi Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa upeassa ja viihtyisässä Villa Vuosannassa. Kesäpäivät sisälsivät uimista, saunomista, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessä oloa. Mukavia yhteisiä hetkiä on vietetty myös muun muassa Kaivokselan padel-kentällä, hotelli Valossa sekä Oulunkylän curling-hallilla. Jos haluat olla osa tällaista kannustavaa tiimiä, kannattaa katsoa tarkasti läpi Taloturvan avoimet työpaikat. Ellei niiden joukosta löydy juuri sinulle sopivaa työtehtävää, kannattaa lähestyä Taloturvaa avoimella hakemuksella.

Etkö löytänyt TÄÄLTÄ JUURI SINULLE sopivaa työtä?

Eikö tämä tehtävä ollut sopiva? Ei hätää, meillä on myös paljon muita avoimia työpaikkoja. 

Tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme tästä!

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

KUVIA MENNEISTÄ TALOTURVAN VIRKISTYMISTILAISUUKSISTA

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!