Yritys – Taloturva

Taloturva on vuonna 2011 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys jonka liikevaihto on noin 12m€ ja jonka palveluksessa on Suomessa ja Ruotsissa noin 100 ihmistä.

Mistä kaikki lähti liikkeelle

Taloturvan tarina lähti liikkeelle siitä oivalluksesta, että omakotitalon putkien remontointi on usein tarpeettoman hankalaa asukkaan näkökulmasta. Putkiremontin ajankohdan, menetelmän ja muiden yksityiskohtien määrittäminen vaatii asiantuntemusta, jota ei ollut aiemmin helposti saatavilla. Tiedon puute heijastuikin erittäin synkkiin vesivahinkotilastoihin; Suomessa tapahtuu noin 100 vesivahinkoa päivässä.

Taloturva Yritys
  • Liikevaihto n. 12m€
  • 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa
  • Yli 10 000 tehtyä putki- ja viemäriremonttia
  • Perustettu 2011
  • Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys
  • Valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa kolmena vuotena peräkkäin.

Täytä avoin hakemus ja hae meille töihin

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!