Rekrytointi

Taloturva-konserni - Suomen parhaita työpaikkoja tutkitusti

Rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä eri osaamisella useisiin eri tehtäviin. Voit jättää rekrytointiimme avoimen hakemuksen ja saatat päästä piankin töihin jos kiinnostuksemme sinuun heräsi.

Taloturva Group

Taloturva on vuonna 2011 perustettu omakotitalojen putkiremontteihin ja LVI-palveluihin yritys jolla on liiketoimintaa Suomessa ja Ruotsissa.

Konsernissamme työskentelee tällä hetkellä noin 100 huipputekijää erilaisissa työtehtävissä.

Taloustutkimuksen mukaan 98% asiakkaistamme on tyytyväisiä ja olemme valittu Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon.

Meillä siis pidetään asiakkaista ja työntekijöistä hyvää huolta!

Rekrytoinnin avoimet työpaikat tällä hetkellä

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Sukupuoli
Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Taloturvan rekrytointi on aina päällä

Vakavarainen Taloturva Group tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen uraan ja hyvään palkkaan! Kun kokemuksesi ja osaamisesi kasvavat, nousevat luonnollisesti myös ansiosi! Tämä tietysti kannustaa työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan ja hankkimaan lisää kokemusta erilaisista työtehtävistä.

Taloturva on vuonna 2011 perustettu täysin suomalaisomisteinen perheyritys, jonka liikevaihto on tällä hetkellä noin 12 miljoonaa euroa. Meillä on noin 100 työntekijää sekä Suomessa että Ruotsissa. Yrityksemme on ehtinyt toimintansa aikana tehdä jo yli 10 000 putki- ja viemäriremonttia, joten meille on ehtinyt kertyä runsaasti kokemusta sekä paljon tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaistamme 98 prosenttia on Taloustutkimuksen perusteella tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin ja myös Googlen arvosteluissa olemme saaneet loistavan arvosanan 4,5/5. Tällaisessa tiimissä ja näissä puitteissa on mukavaa tehdä töitä ja tarjota asiakkaille suomalaista avainlippumerkittyä palvelua. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, omasta työstä saa olla syystäkin ylpeä!

Yrityksemme on valittu Great Place to Work -tutkimuksessa jo kolme vuotta peräkkäin maamme parhaiden työpaikkojen joukkoon! Olemme erityisen otettuja tästä kunniasta ja teemme kaikkemme, jotta pysymme jatkossakin tässä arvostetussa porukassa. Uskomme, että hyvinvoivat työntekijät saavat aikaan parhaita tuloksia, minkä vuoksi on kunnia-asiamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuksiin edetä omalla urallaan.

Taloturvan työilmapiiri on erityisen hyvä ja kannustava, mikä on yksi hyvä syy hakea meille töihin. Olemme sitä mieltä, että hyvässä työilmapiirissä syntyvät parhaat tulokset ja että työilmapiirillä on erityisen suuri vaikutus työntekijän hyvinvointiin. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä luontaisetua!

Työtehtävämme joustavat työntekijän oman elämäntilanteen mukaan, sillä tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. Monia työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös etätyönä. Perehdytämme jokaisen työntekijämme työtehtäviinsä ja tarjoamme heille mahdollisuuden kehittää jatkuvasti omaa ammatillista osaamistaan. Lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme käyttöön laadukkaat, modernit työvälineet, joilla on ilo tehdä ammattimaista ja laadukasta jälkeä.

Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia koulutuspäiviä, joiden tarkoituksena on tarjota oman alansa ammattilaisille oivallisia työkaluja työnsä kehittämiseen. Samalla koulutuspäivien tavoitteena on myös virkistäytyä yhdessä esimerkiksi liikunnan ja maittavan ruuan parissa. Olemme huomanneet, että koulutuksen ja virkistäytymisen yhdistelmä on lyömätön! Yhteisiä virkistäytymispäiviämme odotetaan etukäteen ja niitä muistellaan vielä pitkään tapahtumien jälkeen. Säännölliset yhteiset virkistäytymistilaisuudet ovat auttaneet meitä rakentamaan timanttisen tiimihenkemme, josta olemme niin kovin ylpeitä ja johon aiomme jatkossakin panostaa!

Monipuolinen ura ulottuvillasi


Meillä voit työskennellä putkiremonttien ja LVI-palveluiden parissa alan rautaisten ammattilaisten kanssa. Voit työskennellä myös monissa muissa tehtävissä, jotka tukevat yrityksen perustehtävän toteutumista. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi ajanvaraajan, remonttiedustajan ja myyjän tehtävät.

Ajanvaraajana markkinoit yrityksemme palveluita potentiaalisille asiakkaille. Ajanvaraajan monipuoliset työtehtävät sisältävät esimerkiksi yhteyden ottamista vanhojen omakotitalojen omistajiin, talon LVI-remonttien tarpeen kartoittamista ja myyjien tapaamisaikojen sopimista. Tarjoamme ajanvaraajiemme käyttöön loistavan työtä helpottavan järjestelmän, jonka kautta työnteko onnistuu nopeasti ja sujuvasti. Tarjoamme sinulle myös koulutuksen uuteen tehtävään.

Remonttiedustajana tehtäviisi kuuluu yrityksemme asiakkaiden omakotitalojen putkitekniikan kartoittaminen. Samalla tehtävänäsi on auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivin putkiremonttiratkaisu. Remonttiedustajan tyypillinen päivä sisältää muutamia asiakastapaamisia tietyn myyntialueen sisällä, minkä lisäksi edustaja tekee tiivistä yhteistyötä tiiminsä ja yrityksemme asiakashankkijatiimin kanssa.

Myyjänämme sinulla on mahdollisuus saada hyvää palkkaa ja loistava työympäristö. Tiedostamme, että huippumyyjäksi kehittyminen vie jonkin verran aikaa, mutta tuemme sinua uuden oppimisessa ja itsesi kehittämisessä, minkä lisäksi tarjoamme sinulle valmiiksi sovitut asiakaskäynnit, jotka helpottavat tulosten takomista. Jos meillä työskentely kiinnostaa sinua, otathan yhteyttä ja kerrot meille lisää itsestäsi ja työkokemuksestasi!

Etkö löytänyt TÄÄLTÄ JUURI SINULLE sopivaa työtä?

Eikö tämä tehtävä ollut sopiva? Ei hätää, meillä on myös paljon muita avoimia työpaikkoja. 

Tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme tästä!

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

KUVIA MENNEISTÄ TALOTURVAN VIRKISTYMISTILAISUUKSISTA

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!