Haemme nyt aktiivisesti buukkaajia – Tienaa jopa 6000€ / kk

Haemme nyt buukkaajia

Taloturva rekrytoi: Haemme nyt aktiivisesti buukkaajia Taloturvan palkittuun työympäristöön PK-seudulle. Oletko aktiivinen, sosiaalinen ja puhut Suomea sujuvasti? Tule Taloturvalle töihin hyvällä palkalla, reilulla menolla ja viihtyisään työpaikkaan, sillä olet juuri etsimämme henkilö!

Buukkaajan tehtävä on sopia myyjillemme asiakaskäyntejä omakotitalojen omistajille putki- sekä viemäriremontteihin liittyen ja sinulla on mahdollisuus tienata meillä jopa 6000€ / kk, eikä siinä vielä kaikki – Meiltä saat mahtavat eväät ja opin huippumyyjäksi!

Lisätietoa tehtävästä saat tästä tai voit hakea alla olevalla lomakkeella suoraan!

TÄYTÄ LOMAKE JA HAE BUUKKARIKSI

MEILLÄ TIENAAT JOPA 6000€ / KUUKAUDESSA!

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Sukupuoli
Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!