Myynnin koulutuspäivä 29.4.2022

Kaivoksela padel myynnin koulutuspäivä

Karistelimme unihiekat silmistä aloittamalla päivän Kaivokselan padel kentällä. Hikipisaroilta ei vältytty tälläkään kertaa, sillä mailat viuhuen taistelimme Taloturva padel 2022 mestaruudesta. Otteluiden jälkeen ajelimme nälkäisinä hotelli Valon maittavalle lounaalle. Päivä jatkui mielenkiintoisella koulutuksella. Ennen kattoterassin wellness-alueelle siirtymistä, nautimme maittavan herkkutorin antimista. Päivän lopuksi löylyttelimme hirsisaunan lämmössä ja istuskelimme poreammeen poreissa. Kyllä meillä oli taas antoisa ja virkistävä koulutuspäivä.    

  • Tutkitusti 98% asiakkaista tyytyväisiä
  • Suomen Parhaat Työpaikat 2018 (Great Place to Work)
  • Toimii Suomessa ja Ruotsissa
Great Place To Work
AVOIMET TYÖPAIKAT

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!