Taloturvan virkistyspäivä 11.3.2022

Oulunkylän Curlinghalli virkistyspäivät

Aloitimme päivän tietysti virkistyksellä ja se tapahtui tällä kertaa Oulunkylän Curlinghallilla. Saimme ensin koulutuksen curlingin sääntöihin ja pian olimmekin ihan mestareita tässä koukuttavassa lajissa. Vuoron päätteeksi meillä oli Taloturva curling mestaruus 2022 kilpailu. Curling hallilta suuntasimme Valo hotellille lounaalle. Siellä meitä odotti runsas buffetpöytä, josta jokainen söi ilomielin vatsansa täyteen. Näin herkullista ruokaa ei aikoihin oltu saatukaan. 

Maittavan lounaan jälkeen siirryimme koulutustiloihin jatkamaan päivää. Koulutuksen jälkeen meitä odotti wellness-alue hotellin kattoterassilla. Nautimme hirsisaunojen löylyistä, porealtaan poreista ja paransimme samalla maailmaa. Osa rohkeista taisi pulahtaa kylmäaltaassakin. Päivä jatkui näin iltaan saakka. Totesimme lopuksi että päivä oli huikea ja on meillä Taloturvalla mahtava työporukka. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja tulevaa kesää.

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!