Tule tutustumaan verkossa palvelevaan, suosittuun Työmarkkinatori.fi-palveluun

Työmarkkinatori

Työmarkkinatori tarkoittaa työ- ja elinkeinoministeriön toteuttamaa työelämäpalvelua

Tiesithän, että työmarkkinatori on suunnattu kaikille työnhakijoille iästä, sukupuolesta ja koulutuspohjasta riippumatta. Työmarkkinatorin palveluja käyttävät työnhakijoiden lisäksi myös monet yritystoimintaa harjoittavat henkilöt sekä eri aloilla toimivat työnantajat. Työmarkkinatori palvelee jokaista työnhakijaa silloin, kun kysymyksessä on uuden työn tai koulutuspaikan hankinta tai tiedon saanti jostakin työelämää koskevasta asiasta.

Joka sinä olet tutustunut verkossa palvelevaan Työmarkkinatoriin?

Työmarkkinatorille voit tulla sekä työnhakijan että työnantajan roolissa. Työnhakijana voit luoda itsellesi mielenkiintoisen, faktoihin perustavan ja positiivisesti huomioita herättävän työnhakuprofiilin. Työnantajana sinulla on mahdollisuus jättää työmarkkinatorille tietoa antava ja kiinnostusta herättävä työpaikkailmoitus. Tutkitaan ensin Työmarkkinatorin tarjoamaa palvelua sinulle, joka rekisteröidyt palveluun työnantajan roolissa. Ensin katsotaan kuinka syntyy toimiva ja kiinnostuva herättävä työpaikkailmoitus.

Työnantajalle

Hyvä työpaikkailmoitus on toimiva ja informatiivinen

  • Kiinnostusta herättävä työpaikkailmoitus koostuu aina monista seikoista, kuten tekstin mahdollisine kuvineen pitää olla selkeä ja huolellisesti laadittu
  • Nykyaikainen työpaikkailmoitus voi sisältää perinteisen tekstin lisäksi myös yhdisteltyjä video-, teksti- ja kuvaelementtejä.
  • “Täydellinen työpaikkailmoitus” sisältää yrityksen – ja tulevan työnkuvan esittelyä, jonka lisäksi työsuhteen tyyppi on hyvä mainita heti uutta työntekijää haettaessa.
  • Työsuhteen tyyppi tarkoittaa joko määräaikaista, vakituista, kesä-,/harjoittelutyötä tai määräaikaista sijaisuutta.
  • Hyvään työpaikkailmoitukseen sisältyy myös kuvaus tulevista työtehtävistä, työssä vaadittavat tiedot, taidot ja ominaisuudet, koulutuspohja ja työkokemus.
  • Viimeisimpinä, mutta ei suinkaan vähäisimpinä tietoina tulevat tiedot koeajasta, palkkauksesta, tieto kenelle/minne työhakemus osoitetaan, milloin on työnhaun päättymispäivä ja kuka yrityksen puolesta antaa tietoa tulevasta toimenkuvasta.

Edellä kaikki oleellinen “pähkinänkuoressa” oikeanlaisen työhakemuksen laatimisesta, jonka perustiedot ovat varmasti jo työnantajalla itsellään, mutta Työmarkkinatori tarjoaa hakemukseen “uusia vinkkejä ja uudenlaista
positiivista nostella.”

Työnantajana saat myös helposti tietoa ja ehdotuksia sellaisista työnhakijoista, jotka vastaavat tarjoamasi työnkuvan vaatimuksia päivittäisessä käytännön työssä. Mikä parasta, sivustolla tyomarkkinatori.fi uutta työtä hakevat henkilöt voivat nähdä helposti laittamasi työpaikkailmoituksen ja tutustua siihen ajan kanssa silloin, kun heille parhaiten sopii. Työpaikkailmoitusta katsomaan voi myös palata juuri niin monta kertaa kuin on tarvetta. Mikä siis onkaan parempi paikka työpaikkailmoituksellesi kuin nykyään yhä useampien työnhakijoiden suosima Työmarkkinatori – kätevästi verkossa?

Työnhakijalle

Työnhakijaksi ilmoittautuminen hoituu kätevästi TE-palvelujen omaa asiointia käyttäen. Henkilöasiakkaalle Oma Asiointi -palvelu tarkoittaa asiakkaan tietojen yhteen kokoavaa sivustoa. Sivustolle on helppo palata katsomaan omaan työnhakuun ja TE-toimiston virkailijan kanssa yhdessä laadittuun työsuunnitelmaan liittyviä tietoja.

Työnhakuprofiili muodostuu omista henkilö- ja työttömyysturvatiedoistasi, saatavilla olevista/saamistasi työ- ja koulutustarjouksista sekä mahdollisesta työvoimakoulutuksesta. Työvoimakoulutusta on tarjolla monille aloille, joten jos olet esimerkiksi lisäkoulutuksen tarpeessa, kysy rohkeasti lisää TE-toimiston virkailijalta. Tarjolla olevaan työvoimakoulutukseen voit tutustua myös milloin vain verkossa!

Oma asiointi – palvelu tarjoaa tietoa myös silloin, kun olet kiinnostunut starttirahan hankinnasta tai haluat jättää yhteydenottopyynnön TE-toimiston virkailijalle. Sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse muutaman päivän kuluessa. Kirjautumalla Oma Asiointi -palveluun voit aina tarkistaa ajankohtaiset työnhakua koskevat tietosi reaaliaikaisesti.

Työmarkkinatori palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä

Työmarkkinatori on oiva tapa löytää lisää/uutta koulutusta tai elämäsi työpaikka! Luotuasi omaan koulutustasoosi/työkokemukseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi liittyvän työnhakuprofiilin tulet saamaan juuri sinulle sopivia työpaikka- ja koulutusilmoituksia. Mikä hienointa, uutta työntekijää hakevat työnantajat näkevät helposti työnhakuprofiilisi, toivomuksesi uuden työnkuvan suhteen sekä palkka- ja työympäristötoiveesi. Ethän siis enää suotta aikaile, vaan tutustu jo tänään
https://tyomarkkinatori.fi/ -palveluun ja luo oma mielenkiintoinen profiili työnantajana tai tulevana uutena työntekijänä!

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!