Työtä ilman koulutusta

Työtä ilman koulutusta

Tervetuloa parasduuni.fi -sivustolle, joka tarjoaa sinulle mielenkiintoista työtä yrityksemme ajanvaraajana. Oletko koskaan tutustunut parasduuni.fi -sivustoon? Tiesitkö, että parasduuni.fi -sivustolla voit tutustua mielenkiintoisiin ja asiakaslähtöisiin työpaikkoihin, kuten ajanvaraajan työhön? Parasduuni.fi -palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa Taloturva groupin avoinna olevista työpaikoista. Kyseisellä sivustolla saat myös tietoa Taloturvasta yrityksenä ja yrityksen tarjoamista avoimista ja sulkeutuneista työpaikoista.

Taloturva Group edustaa työpaikkojen aatelia!

Työnantajana Taloturva Group on saanut kiitosta muilta yrityksiltä ja yhteistyökumppaneilta, työntekijöiltä ja yrityskulttuurin johtavilta asiantuntijoilta. Liike-elämässä menestys on tärkeää ja siihen päästään työpaikan koko henkilöstöä kouluttamalla ja arvostamalla. Taloturva Group tekee juuri niin ja on saanut toimintatavastaan tunnustusta kolmena peräkkäisenä toimintavuotena. Kysymyksessä on yritys, johon todella kannattaa hakeutua työhön!

Taloturva Group perustettiin vuonna 2011 tarjoamaan laadukkaita putkiremontteja ja LVI -palveluja omakotitaloille. Joko sinä, perheesi tai tuttavasi olette käyttäneet Taloturva Gropin palveluja? Nyt on oikea hetki tutustua, sillä Taloturva Group on yksi parhaimmista kotimaisista työnantajista. Valinnan parhaimpien työnantajien joukkoon kuuluvasta sijoituksesta on tehnyt kansainvälinen asiantuntijataho Great Place to Work -palvelu. Great Place to Work – sertifiointi kertoo, että yrityksellä on arvot kohdallaan ja korkea työmoraali sekä asiakkaiden, henkilöstön että yhteistyökumppaneiden suhteen. Taloturva Groupissa kelpaa työskennellä!

Työtä tarjolla ilman alan koulutusta

Onko nykyään enää mahdollista työllistyä ilman koulutusta tarjolla oleviin avoimiin työtehtäviin? Kyllä on! Itse asiassa Taloturva Groupilla on tarjolla juuri tällainen työpaikka – ehkäpä juuri sinua varten! Eipä siis muuta kuin tutustutaan paremmin Taloturva Groupin tarjontaan ja erityisesti ajanvaraajan suosittuun työhön.

Oletko koskaan kuullut ajanvaraajan työstä? Kysymyksessä on hyvin mielenkiintoinen ja asiakaslähtöinen työ, jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen kommunikointi on erittäin tärkeää. Ajanvaraaja markkinoi sekä yrityksen jo olemassa oleville asiakkaille että tuleville potentiaalisille asiakkaille yrityksen tuottamia palveluja. Ajanvaraaja keskustelee työssään päivittäin omakotitalojen omistajien kanssa, kartoittaa talojen LVI-tarpeita ja sopii tapaamisaikoja mahdollisten asiakkaiden kanssa Taloturva Groupin myyjille. Mikä parasta, ajanvaraajalle itselleen muodostuu työn kautta myös oma hallinnoitava asiakaskunta, josta ajanvaraaja pitää työssään hyvää huolta.

Mikä työssä sitten on työn antamien uramahdollisuuksien ja työnkuvan mielekkyyden lisäksi parasta? No tietysti mukavat työtoverit, motivoiva ja kannustava työympäristö sekä tietenkin palkka! Myyntialan huippuammattilaisena toimiva, motivoitunut ajanvaraaja voi ansaita jopa 6670 euroa/kk. Eikö kuulostakin mahtavalta? Ei muuta kuin kokeilemaan itse käytännössä, miten ajanvaraajan työ sujuu!

Työtä tehdään mukavasti puhelimitse ajanvaraajan työhön sopivan soittojärjestelmän avulla. Työtä tehdään joko yrityksessä paikan päällä tai halutessasi myöhemmin myös etätyönä.

Mitä ajanvaraajalta vaaditaan?

Ajanvaraajan työ saattaa todellakin olla juuri sellaista työtä, josta olet aina haaveillut! Jos olet alun perin sosiaalinen henkilö ja nautit virkistävästä tietopohjaisesta kommunikoinnista asiakkaiden kanssa, niin ajanvaraajan työ on kuin tehty sinua varten!

Minkälaisia taitoja Taloturva Group haluaa työntekijöillään olevan? Ajanvaraajan työn vaatimuksina on hyvä, siis erinomainen keskustelu- ja kirjoitustaito sekä ennestään työkokemusta puhelimitse suoritettavasta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä.

Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan ja asiakasneuvojan työ motivoi sinua saamaan päivittäin mieleisiäsi tuloksia työssäsi. Taloturvalla on halutessasi tarjota sinulle mielekäs urapolku, joka tuo mukanaan loistavia onnistumisia työssä huippupalkan ja motivoivan työympäristön lisäksi.

  • Siisti sisätyö mukavilla työajoilla

Ajanvaraaja työskentelee klo 09.00. – 17.00. välisenä aikana. Taloturva Groupin toimisto sijaitsee parhaiden liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla, johon pääsee kaikkia mahdollisia kulkuvälineitä käyttäen. Tulet sitten työhön junalla, kävellen, metrolla, bussilla, raitiovaunulla tai ympäristöystävällisesti pyörällä, niin aina onnistuu! Taloturva Group sijaitsee sinua lähellä tarjoamalla elämäsi parhaimman työpaikan! Tervetuloa keskustelemaan paikan päälle ennen työn aloittamista!

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Anna tietosi lomakkeella ja hae meille töihin avoimella hakemuksella, vaikkei kaikki kentät ole pakollisia (vain tähdellä merkityt ovat) niin ne kannattaa mahdollisuuksien mukaan silti täyttää, koska vauhdittavat rekrytointia sekä töihin pääsemistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Sukupuoli
Kokemusta*
Auto ja/tai ajokortti?
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max. tiedoston koko: 100 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi Taloturvalle kannattaa hakea töihin?

Hyvä työilmapiiri

Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

Kilpailukykyinen palkka

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

Joustavuus

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

Virkistäytymiset

Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

Jatkuva kehittyminen

Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

Laadukkaat työvälineet

Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturvan virkistäytymistilaisuuksia

Taloturva

HAluatko tietää uusista työpaikoista ensimmäisenä?

Jos haluat tietää ensimmäisenä kun julkaisemme uusia avoimia tehtäviä, anna sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä. Liittyminen kannattaa, kuka ties voit muuten missata unelmiesi työpaikan tai ehkä ystävällesi löytyy meiltä sopiva tehtävä!