Rekrytering

Taloturva-koncernen - de bästa arbetsplatserna i Finland enligt undersökningar

Vi rekryterar ständigt nya människor med olika färdigheter för ett brett spektrum av roller. Du kan skicka in en öppen ansökan till vår rekryteringsprocess och du kanske kan börja arbeta snart om vi är intresserade av dig.

Säkerhetsgruppen för byggnader

Taloturva är ett företag inom VVS-service som grundades 2011 med verksamhet i Finland och Sverige.

Vår koncern sysselsätter för närvarande cirka 100 toppresterare i en mängd olika roller.

Enligt en ekonomisk undersökning är 98% av våra kunder nöjda och vi har valts ut som en av de bästa arbetsplatserna i Finland i Great Place to Work-undersökningen.

Därför tar vi väl hand om våra kunder och medarbetare!

Lediga tjänster för rekrytering för närvarande

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Sukupuoli
Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Husets säkerhetsrekrytering är alltid på

Den stabila Taloturva-koncernen erbjuder dig möjligheten till en varierad karriär och en bra lön! I takt med att din erfarenhet och dina kunskaper ökar, ökar också din lön! Naturligtvis uppmuntrar detta våra medarbetare att utveckla sina färdigheter och få mer erfarenhet av olika jobb.

Taloturva är ett helt finskägt familjeföretag som grundades 2011 och som för närvarande har en omsättning på cirka 12 miljoner euro. Vi har cirka 100 anställda i både Finland och Sverige. Vårt företag har redan utfört mer än 10 000 renoveringar av rör och avlopp, så vi har stor erfarenhet och många nöjda kunder. 98% av våra kunder är nöjda med de tjänster vi erbjuder, enligt Taloust-undersökningen, och vi har också ett utmärkt betyg på 4,5/5 på Google. Det är ett nöje att arbeta i ett team som detta och att erbjuda kunderna en tjänst med finsk nyckelflagga. När dina kunder är nöjda har du all anledning att vara stolt över ditt arbete!

Vårt företag har röstats fram som en av de bästa arbetsplatserna i Great Place to Work-undersökningen tre år i rad! Vi är mycket hedrade över denna utmärkelse och kommer att göra vårt yttersta för att stanna kvar i denna prestigefyllda grupp. Vi tror att de bästa resultaten kommer från de bästa medarbetarna, och därför är det en ära för oss att investera i våra medarbetares välbefinnande och möjligheter att utvecklas i sina karriärer.

Arbetsklimatet på Taloturva är särskilt bra och stödjande, vilket är en av de goda anledningarna till att komma och arbeta för oss. Vi anser att ett gott arbetsklimat ger de bästa resultaten och att det har en särskilt stark inverkan på medarbetarnas välbefinnande. Vi tror att du också kommer att uppskatta denna naturliga fördel!

Vårt arbete är flexibelt för att passa din livssituation, eftersom vi erbjuder möjligheten att arbeta antingen deltid eller heltid. Många jobb kan också utföras på distans. Vi gör alla våra medarbetare förtrogna med sina arbetsuppgifter och ger dem möjlighet att kontinuerligt utveckla sina yrkeskunskaper. Vi förser också alla våra medarbetare med högkvalitativa, moderna verktyg som är ett nöje att använda för att producera professionellt, högkvalitativt arbete.

Vi anordnar regelbundet utbildningsdagar för vår personal, i syfte att ge yrkesverksamma inom sitt område värdefulla verktyg för att utveckla sitt arbete. Samtidigt syftar utbildningsdagarna också till att träffas för rekreation, till exempel genom motion och god mat. Vi har funnit att kombinationen av utbildning och rekreation är oslagbar! Våra dagar tillsammans är efterlängtade och ihågkomna långt efter att händelserna har ägt rum. De regelbundna sammankomsterna har hjälpt oss att bygga upp en diamantlaganda som vi är så stolta över och kommer att fortsätta att investera i!

En mångsidig karriär inom räckhåll


Med oss kan du arbeta med dina VVS-reparationer och HVAC-tjänster med järnhårda proffs. Du kan också arbeta i en mängd andra roller som stöder företagets kärnuppdrag. Sådana uppgifter är t.ex. att boka möten, vara renoveringsrådgivare och säljare.

Som mötesbokare marknadsför du våra tjänster till potentiella kunder. De varierande uppgifterna för en schemaläggare inkluderar till exempel att kontakta ägare av gamla fristående hus, identifiera behovet av HVAC-renoveringar och ordna möten för säljare. Vi förser våra mötesbokare med ett bra system som gör deras arbete snabbt och enkelt. Vi erbjuder dig också utbildning för din nya roll.

Som renoveringsmätare är dina arbetsuppgifter att kartlägga VVS-installationerna i våra kunders privata hus. Samtidigt är det ditt jobb att hjälpa kunden att hitta den lämpligaste lösningen för rörreparationer. En typisk dag för en Renovation Representative inkluderar några kundmöten inom ett visst säljområde, och representanten arbetar nära sitt team och vårt kundprojektteam.

Som säljare har du möjlighet att tjäna en bra lön och njuta av en bra arbetsmiljö. Vi vet att det tar tid att bli en toppsäljare, men vi hjälper dig att lära dig och utveckla dig själv, och erbjuder dig förbestämda kundbesök för att hjälpa dig att nå resultat. Om du är intresserad av att arbeta för oss, vänligen kontakta oss och berätta mer om dig själv och din arbetslivserfarenhet!

Hittade du inte jobbet som passar just DIG HÄR?

Var inte detta en lämplig uppgift? Oroa dig inte, vi har också många andra lediga platser.

Kolla in våra andra lediga tjänster här!

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

FOTON FRÅN TIDIGARE SÄKERHETSFRÅGOR FÖRFRISKNINGAR

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!