Öppna ansökan

Taloturva-koncernen - de bästa arbetsplatserna i Finland enligt undersökningar

Intresserad av byggsäkerhet? Vi letar ständigt efter nya medarbetare för en mängd olika positioner med olika färdigheter och bakgrunder i vår välbetalda och givande arbetsmiljö, om du känner att du är den person vi letar efter, fyll i den öppna ansökan nedan och berätta om dina färdigheter – du kanske är just den person vi letar efter och vi kommer att kontakta dig så snart en lämplig position blir tillgänglig i Taloturva-koncernen!

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några tips för att skriva en bra jobbansökan

Genom att skicka in en öppen ansökan kan du söka flera jobb från samma företag samtidigt. Att skicka in en öppen ansökan sparar tid för både den sökande och rekryteraren. Att göra en öppen ansökan är dock inte samma sak som att göra en ansökan till ett specifikt jobb. Men med lite förberedelser kan du göra en öppen ansökan mycket attraktiv, vilket ger dig en bättre chans att få ditt drömjobb. Ta reda på de bästa tipsen för att skriva en bra jobbansökan i den här artikeln!

Så skapar du en attraktiv och professionell öppen ansökan

En bra öppen jobbansökan ska kort och koncist förklara den sökandes grundläggande information, arbetslivserfarenhet, utbildning och styrkor. Eftersom rekryteringsföretag och företagsrepresentanter sannolikt kommer att behöva gå igenom dussintals eller till och med hundratals ansökningar är det viktigt att din ansökan kortfattat kan förmedla allt du behöver veta.

1. Var tydlig

Även om en öppen ansökan inte är inriktad på ett specifikt jobb är det värt att tydligt ange i din ansökan vilka specifika jobb du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet av. På den öppna ansökningsblanketten kan du gärna skriva vilken typ av jobb du söker och varför den typen av jobb skulle passa dig på grund av din bakgrund eller dina styrkor.

2. Låt din personlighet lysa igenom

Eftersom rekryterare behandlar många ansökningar samtidigt är de som sticker ut mest de som visar upp den sökandes personlighet. Även om det är bra att behålla en viss professionalism i din ansökan, är det bäst att skriva texten på ett sätt som du kan tänka dig kommer ur din egen mun. Om du blir kallad till en anställningsintervju blir det dessutom lättare för dig att slappna av under intervjun genom att vara dig själv, eftersom du redan har tagit fram din personlighet genom en öppen ansökan.

3. Använd konkreta exempel

För att få ut så mycket som möjligt av en öppen ansökan bör du ge rekryteraren konkreta exempel på vad du har gjort tidigare. Även om en öppen ansökan inte är inriktad på ett specifikt jobb kan omnämnandet av specifika arbetsbeskrivningar också hjälpa rekryteraren att bedöma om du skulle vara en bra kandidat för ett jobb på deras företag. Så det är inte nödvändigtvis värt att nämna allt som är möjligt mellan jorden och himlen.

4. Be om hjälp

Det är en bra idé att be en vän eller familjemedlem om hjälp med att göra en öppen ansökan. När du låter en utomstående läsa din ansökan kan du få goda råd både om hur du kan förbättra den och om styrkorna i din ansökan. Be någon i din närhet att läsa ansökan med rekryterarens ögon, vilket hjälper dem att se den allmänna bild som din ansökan ger.

5. Fokusera på dina affärsmål

Även om det definitivt är värt att nämna dina karriärmål, är det värt att skriva en öppen ansökan med företaget i åtanke. I din öppna ansökan bör du därför ange varför du är intresserad av just detta företag – varför du vill arbeta för dem.

6. Behåll tålamodet

Nackdelen med att skicka en öppen ansökan är naturligtvis att det är mycket svårt för den sökande att veta när företaget kommer att höra av sig. Om du söker en ledig tjänst får du besked om intervjun inom en viss tid (eller om du inte har blivit utvald), men om du söker en öppen tjänst kan du bli kontaktad av en rekryterare upp till flera månader senare.

Det är därför du bör ha tålamod med en öppen ansökan, eftersom det faktum att du inte har kontaktats av en rekryterare helt enkelt kan betyda att företaget inte har några lediga tjänster som matchar din profil för tillfället. Det är därför det är viktigt att investera i en personlig ansökan, för om lediga tjänster dyker upp senare kommer en personlig ansökan att hjälpa rekryteraren att hålla dig i åtanke för framtiden.

Och om det dröjer länge innan du hör något från företaget kan du lika gärna kontakta dem själv. Att själv kontakta företaget visar att du är intresserad av företaget och kan till och med förbättra dina egna chanser att hitta ett jobb.

En öppen ansökan är ett bra tillfälle att förbättra dina färdigheter i jobbsökning

Att söka jobb är en färdighet och det är viktigt att anstränga sig i sin ansökan, eftersom en dålig ansökan kan leda till att en kandidat som är perfekt för jobbet inte får det. Det är värt att komma ihåg att ansökan ofta är det enda rekryteraren vet om kandidaten. Om ansökan är ofullständig eller dålig är det omöjligt för rekryteraren att få reda på kandidatens verkliga potential eftersom det inte finns tid att gå igenom alla ansökningar och intervjua dem personligen.

En öppen ansökan ska ses som en positiv utmaning i ditt jobbsökande. Genom att skicka in en öppen ansökan lär du dig att sammanfatta din bakgrund och dina styrkor, visa upp din personlighet och använda din kreativitet. Vissa uppskattningar visar att upp till 80 % av jobben tillsätts utan att de utannonseras – så möjligheterna är många!

Hittade du inte jobbet som passar just DIG HÄR?

Var inte detta en lämplig uppgift? Oroa dig inte, vi har också många andra lediga platser.

Kolla in våra andra lediga tjänster här!

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

FOTON FRÅN TIDIGARE SÄKERHETSFRÅGOR FÖRFRISKNINGAR

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!