Lediga jobb

Taloturva-koncernen - de bästa arbetsplatserna i Finland enligt undersökningar

Täältä löydät Taloturva-konsernin avoimet työpaikat. Haemme jatkuvasti päteviä työntekijöitä eri tehtäviin.

Taloturvan avoimia työpaikkoja

Mikäli et löytänyt mieleistäsi avointa työpaikaa, voit myös täyttää alla olevan avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä kun sopiva työpaikka olisi tarjolla.

Taloturva

  • Liikevaihto n. 12m€
  • 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa
  • Yli 10 000 tehtyä putki- ja viemäriremonttia
  • Perustettu 2011
  • Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys
  • Valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa kolmena vuotena peräkkäin.

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Löydä parhaat avoimet työpaikat Taloturvalta


Taloturva-konserni tarjoaa monipuolisia työpaikkoja, joiden joukosta pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivat avoimet työpaikat. Taloturvaan etsitään jatkuvasti hyvin monipuolista henkilöstöä, kuten ajanvaraajia, remonttiedustajia ja myyjiä. Yrityksessä on tarvetta hyvin monenlaiselle osaamiselle. Tutustu siis ensiksi Taloturvan Avoimet työpaikat -listaukseen. Jos et löydä näiden joukosta sinulle mieleistä työtä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi valita Taloturvan avoimet työpaikat?


Saatat nyt miettiä, miksi sinun kannattaa valita juuri Taloturvan avoimet työpaikat? Tähän on olemassa monta painavaa syytä! Taloturva on vakavarainen, suomalaisomisteinen yritys. Sen liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja sillä on noin 100 työntekijää sekä Suomessa että Ruotsissa. Yritys on suorittanut jo yli 10 000 putki- ja viemäriremonttia, ja tutkimusten sekä asiakaspalautteiden perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen tarjoamiin palveluihin. Kyseessä on täysin suomalaisomisteinen perheyritys, joka on lukeutunut Great Place to Work -tutkimuksen mukaan jo kolme vuotta peräkkäin maamme parhaimpiin työpaikkoihin. Ei olekaan mikään ihme, että Taloturvan avoimet työpaikat ovat erityisen haluttuja!

Taloturvassa panostetaan laatuun ja ollaan sitä mieltä, että laatutyö on ehdottomasti välinelaji. Tästä syystä Taloturvan kaikissa työtehtävissä työntekijöillä on käytössään ammattimaiset, laadukkaat ja modernit työvälineet. Laadukkailla työvälineillä on ilo tehdä työtä, ja omasta laadukkaasta työn jäljestä saa syystäkin olla ylpeä! Jos työskentely laatuun panostavassa suomalaisessa perheyrityksessä kiinnostaa sinua, kannattaa ottaa Taloturvan avoimet työpaikat tarkkaan seurantaan ja hakea heti, kun sopiva avoin työtehtävä on tarjolla.

Taloturva tarjoaa avainlippumerkin saanutta suomalaista palvelua. Valitsemalla Taloturvan avoimet työpaikat suosit suomalaista myös työsi osalta, ja voit olla mukana rakentamassa suomalaista työelämää. Vaikeina taloudellisina aikoina tähän kannattaa panostaa! Lisäksi Taloturva on luotettava Uponor KOTI -kumppani. Tämän kunniamaininnan saa joka vuosi Uponorin valitsema kumppani. Valintakriteereinään Uponor käyttää erinomaista asiakaspalautetta, vankkaa kokemusta LVI-alalta, aktiivista otetta Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittäjänä sekä laadukasta työnjälkeä.

Taloturvan tiimihenki on timanttisen kova, mikä on yksi erinomainen syy valita työpaikaksi juuri Taloturva. Tässä työpaikassa kannustamme toinen toisiamme ja järjestämme erilaisia koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia, joiden avulla pyrimme ylläpitämään sekä osaamistamme että rautaista tiimihenkeämme. Rahan lisäksi mukavat työskentelyolosuhteet ovat tärkeä työpaikan valintakriteeri – ja rahasta puheen ollen, myös Taloturvan palkat ovat varsin kilpailukykyiset! Palkka myös kasvaa sitä mukaa, kun oma osaamisesi ja kokemuksesi talossa kasvaa! Kun omaan palkkakehitykseen on mahdollista vaikuttaa, motivoituvat työntekijät kehittämään omaa osaamistaan sekä keräämään monipuolista kokemusta erilaisista työtehtävistä talon sisällä. Tämä hyödyttää monin tavoin sekä työntekijää itseään että Taloturvaa ja sen asiakkaita.

Taloturvan tavoitteena on tukea työntekijöitään heidän ammatillisessa kasvussaan, eli jos tähtäät korkealle, ovat Taloturvan avoimet työpaikat juuri sinua varten! Taloturva järjestää työntekijöilleen virkistäviä koulutustilaisuuksia, jotka tukevat sekä työntekijöiden ammatillista kasvua että koko tiimin tiimihengen kehittymistä. Mielekäs yhteinen tekeminen tarjoaa oivallisia tilaisuuksia oppia tuntemaan oma tiimi entistäkin paremmin sekä luomaan työpaikalle sellaista ilmapiiriä, jossa toisen kannustaminen on itsestään selvä asia.

Taloturvan tiimi on viettänyt leppoisia kesäpäiviä esimerkiksi Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa upeassa ja viihtyisässä Villa Vuosannassa. Kesäpäivät sisälsivät uimista, saunomista, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessä oloa. Mukavia yhteisiä hetkiä on vietetty myös muun muassa Kaivokselan padel-kentällä, hotelli Valossa sekä Oulunkylän curling-hallilla. Jos haluat olla osa tällaista kannustavaa tiimiä, kannattaa katsoa tarkasti läpi Taloturvan avoimet työpaikat. Ellei niiden joukosta löydy juuri sinulle sopivaa työtehtävää, kannattaa lähestyä Taloturvaa avoimella hakemuksella.

Hittade du inte jobbet som passar just DIG HÄR?

Var inte detta en lämplig uppgift? Oroa dig inte, vi har också många andra lediga platser.

Kolla in våra andra lediga tjänster här!

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

FOTON FRÅN TIDIGARE SÄKERHETSFRÅGOR FÖRFRISKNINGAR

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!