Vi letar nu aktivt efter boomers – Tjäna upp till 6000 € / månad

Haemme nyt buukkaajia

House Security rekryterar: Vi söker nu aktivt nya medarbetare till Taloturvas prisbelönta arbetsmiljö i PK-seudo. Är du aktiv, social och talar flytande finska? Kom och arbeta för Taloturva med bra lön, rättvis lön och en trevlig arbetsplats, för du är precis den person vi letar efter!

Ditt jobb är att ordna kundbesök för våra säljare till ägare av fristående hus för VVS- och dräneringsreparationer och du har möjlighet att tjäna upp till 6000 € / månad, och det är inte allt – vi ger dig bra tips och lär dig att bli en toppsäljare!

För mer information om jobbet, klicka här eller ansök direkt via formuläret nedan!

FYLL I FORMULÄRET OCH ANSÖK OM ATT BLI EN BUCCANEER

VI TJÄNAR UPP TILL 6000€ / MÅNAD!

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Sukupuoli
Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

Förfriskningar i samband med hemsäkerheten

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!