Besök den populära onlinetjänsten Työmarkkinatori.fi

Työmarkkinatori

Arbetsmarknad Arbetsmarknad avser en arbetsmarknadstjänst som tillhandahålls av arbetsmarknads- och ekonomiministeriet

Du vet att arbetsmarknaden är till för alla arbetssökande, oavsett ålder, kön och utbildningsbakgrund. Förutom arbetssökande används arbetsmarknadscentrets tjänster också av många affärsmän och arbetsgivare inom olika sektorer. Arbetsmarknadsplatsen är till för alla arbetssökande när det gäller att hitta ett nytt jobb eller en utbildningsplats, eller för att få information om alla aspekter av arbetslivet.

Vem av er har kollat in Job Finder på nätet?

Du kan komma till jobbmarknadsplatsen som både arbetssökande och arbetsgivare. Som arbetssökande kan du skapa en intressant, saklig och positivt uppseendeväckande jobbprofil. Som arbetsgivare har du möjlighet att skicka in en informativ och intressant platsannons till jobbmarknadsplatsen. Låt oss först titta på den tjänst som arbetsmarknadsmonitorn erbjuder för dig, att registrera dig som arbetsgivare. Låt oss först titta på hur man skapar en effektiv och intressant jobbannons.

För arbetsgivaren

En bra platsannons är funktionell och informativ

  • En intressant platsannons består alltid av många delar, till exempel en tydlig och noggrant skriven text med eventuella bilder.
  • Förutom traditionell text kan en modern platsannons också innehålla en kombination av video, text och bildelement.
  • En “fullständig platsannons” innehåller en presentation av företaget – och den framtida arbetsbeskrivningen – och det är en bra idé att nämna typen av anställningsförhållande så snart du söker en ny medarbetare.
  • Anställningstypen är antingen tillfällig, tillsvidare, sommar/praktik eller vikariat.
  • En bra platsannons innehåller också en beskrivning av arbetsuppgifterna, de kunskaper, färdigheter och egenskaper som krävs för jobbet, din utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet.
  • Sist men inte minst finns det information om provanställningsperioden, lönen, vem/vilka jobbansökan är adresserad till, slutdatum för jobbsökningen och vem som kommer att tillhandahålla information om den framtida arbetsbeskrivningen på företagets vägnar.

Ovanstående är ett “nötskal” av allt du behöver veta för att skriva rätt jobbansökan, grunderna som arbetsgivaren redan kommer att ha, men Job Marketplace erbjuder “nya tips och ett nytt sätt att ansöka”.
ett positivt lyft.”

Som arbetsgivare kan du också enkelt få information och förslag på arbetssökande som matchar kraven i den arbetsbeskrivning du erbjuder i sitt dagliga praktiska arbete. Det bästa av allt är att personer som letar efter ett nytt jobb på tyomarkkinatori.fi lätt kan se den jobbannons du har publicerat och ta sig tid att titta på den när det passar dem bäst. Du kan också gå tillbaka till jobbannonsen så många gånger du behöver. Så vilken bättre plats att annonsera ditt jobb än jobbmarknaden – nu en favorit för fler och fler arbetssökande – bekvämt online?

För arbetssökande

Det är enkelt att anmäla sig som arbetssökande i TE-tjänsternas egen tjänst. För privatkunder är tjänsten Mitt konto en webbplats som samlar dina uppgifter. Det är lätt att återvända till webbplatsen för att hitta information om din jobbsökning och den arbetsplan som du har utarbetat tillsammans med TE-byråns tjänsteman.

Din jobbsökarprofil består av dina personuppgifter och uppgifter om din arbetslöshetsförsäkring, de jobb- och utbildningserbjudanden som du har fått och de arbetsmarknadsutbildningar som du eventuellt har deltagit i. Arbetsmarknadsutbildning finns inom många områden, så om du till exempel behöver ytterligare utbildning, är du välkommen att fråga en tjänsteman på TE-byrån om mer information. Du kan också när som helst kolla in den arbetsmarknadsutbildning som finns tillgänglig online!

I tjänsten Mitt företag hittar du också information om du är intresserad av att ansöka om startpeng eller vill skicka en kontaktbegäran till en tjänsteman vid arbets- och näringsbyrån. Du kommer att bli kontaktad via telefon inom några dagar. Genom att logga in på Mitt konto kan du alltid kontrollera din aktuella jobbsökarinformation i realtid.

Arbetsmarknadsmarknaden står till din tjänst varje dag året runt

Arbetsmarknaden är ett utmärkt sätt att hitta mer/ny utbildning eller ditt livs jobb! När du har skapat en jobbprofil som matchar din utbildning/arbetslivserfarenhet och dina intressen kommer du att få jobb- och utbildningsannonser som är helt rätt för dig. Det bästa av allt är att arbetsgivare som letar efter en ny medarbetare enkelt kan se din jobbsökarprofil, dina preferenser för en ny arbetsbeskrivning samt din lön och arbetsmiljö. Så vänta inte längre, kolla in det idag
https://tyomarkkinatori.fi/ och skapa din egen intressanta profil som arbetsgivare eller framtida nyanställd!

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

Förfriskningar i samband med hemsäkerheten

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!