Uppfriskningsdag för byggnadssäkerhet 11.3.2022

Curling virkistyspäivät

Naturligtvis började vi dagen med en förfriskning och den här gången var det på Oulunkylä Curlinghall. Vi fick först lära oss reglerna för curling och snart var vi mästare på denna beroendeframkallande sport. I slutet av arbetspasset hade vi tävlingen House Security Curling Championship 2022. Från curlinghallen begav vi oss till Valo Hotel för lunch. Där möttes vi av en riklig buffé, som alla gärna åt sig mätta på. Det var länge sedan vi åt så här god mat.

Efter en utsökt lunch förflyttade vi oss till utbildningslokalerna för att fortsätta vår dag. Efter utbildningen möttes vi av en wellnessavdelning på hotellets takterrass. Vi njöt av ångan från stockbasturna, bubblorna från jacuzzin och helade världen på samma gång. Jag tror att några av de modiga till och med tog ett dopp i den kalla poolen. Dagen fortsatte på detta sätt fram till kvällen. Vi drog slutsatsen att det var en bra dag och att vi har ett fantastiskt team av medarbetare på Talotur. Detta är en bra utgångspunkt för våren och den kommande sommaren.

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

Förfriskningar i samband med hemsäkerheten

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!