Arbete utan utbildning

Työtä ilman koulutusta

Välkommen till parasduuni.fi, som erbjuder dig ett intressant jobb som tidbokare i vårt företag. Har du någonsin besökt parasduuni.fi? Visste du att du på parasduuni.fi kan hitta intressanta och kundorienterade jobb, till exempel som tidbokare? Tjänsten Parasduuni.fi ger aktuell information om lediga jobb inom Taloturva-koncernen. På den här webbplatsen kan du också hitta information om Taloturva som företag och de lediga tjänster och lediga jobb som företaget erbjuder.

Taloturva-koncernen representerar de ädla arbetsplatserna!

Som arbetsgivare har Taloturva Group fått beröm från andra företag och partners, anställda och ledande experter inom företagskultur. Framgång i affärer är viktigt och det uppnås genom att utbilda och värdesätta all personal på arbetsplatsen. Taloturva Group gör just detta och har tre år i rad uppmärksammats för sin strategi. Det här är ett företag som verkligen är värt att söka till!

Taloturva Group grundades 2011 för att tillhandahålla högkvalitativa VVS-reparationer och HVAC-tjänster för enfamiljshus. Har du, din familj eller någon du känner använt Taloturva Groups tjänster? Nu är det dags att lära känna oss, eftersom Taloturva Group är en av de bästa inhemska arbetsgivarna. Rankningen bland de bästa arbetsgivarna har gjorts av internationella experter från Great Place to Work. Great Place to Work-certifieringen visar att ett företag har sina värderingar på plats och en hög arbetsmoral gentemot kunder, personal och partners. Taloturva-koncernen är en bra arbetsplats!

Jobb tillgängliga utan utbildning

Är det fortfarande möjligt att hitta ett jobb utan utbildning på de lediga platser som finns? Ja, det är det! Faktum är att Taloturva-koncernen har just ett sådant jobb att erbjuda – kanske just för dig! Låt oss därför titta närmare på vad Taloturva-koncernen har att erbjuda, och i synnerhet på det populära jobbet som mötesbokare.

Har du någonsin hört talas om jobbet som mötesbokare? Detta är ett mycket intressant och kundorienterat jobb, där vänlig och professionell kommunikation är mycket viktigt. Tidsbokaren marknadsför de tjänster som företaget tillhandahåller till både befintliga kunder och framtida potentiella kunder. Schemaläggaren arbetar dagligen med ägare av småhus, identifierar husens HVAC-behov och ordnar möten med potentiella kunder för Taloturva-koncernens säljare. Det bästa av allt är att mötesbokaren också bygger upp en egen kundkrets att hantera och tar väl hand om dem under arbetets gång.

Så vad är det bästa med att arbeta, bortsett från karriärmöjligheterna och det meningsfulla i jobbet? Ja, naturligtvis, trevliga kollegor, en motiverande och stödjande arbetsmiljö och naturligtvis lönen! En motiverad toppsäljare kan tjäna upp till €6670/månad. Låter inte det fantastiskt? Allt du behöver göra är att prova det själv och se hur jobbet som mötesbokare fungerar!

Arbetet utförs bekvämt över telefon med hjälp av ett uppringningssystem som passar arbetet för en tidsbokare. Arbetet utförs antingen på plats på företaget eller, om du föredrar det, senare på distans.

Vad krävs av en mötesbokare?

Ett jobb som tidbokare kan vara precis det jobb du alltid har drömt om! Om du är en social person av naturen och tycker om uppfriskande, kunskapsbaserad kommunikation med kunder, då är jobbet som tidsbokare som gjort för dig!

Vilka färdigheter vill Taloturva Group att dess anställda ska ha? Arbetet kräver goda, dvs. utmärkta kommunikations- och skrivfärdigheter och tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonförsäljning eller kundservice.

Det viktigaste är att du är ivrig att lära dig och att du är motiverad att uppnå de resultat du vill ha varje dag. Om du vill har Taloturva en meningsfull karriärväg att erbjuda dig, som kommer att ge dig stora framgångar utöver en topplön och en motiverande arbetsmiljö.

  • Trevligt inomhusarbete med bekväma arbetstider

Tidtagaren arbetar kl. 09.00. – 17.00. mellan. Taloturva-koncernens kontor ligger i huvudstadsregionen, med utmärkta kommunikationer och tillgängligt med alla transportmedel. Oavsett om du kommer till jobbet med tåg, promenad, tunnelbana, buss, spårvagn eller miljövänlig cykel kan du alltid ta dig dit! Taloturva Group finns nära dig och erbjuder dig ditt livs bästa jobb! Vi välkomnar dig att komma och prata med oss på plats innan arbetet påbörjas!

Ansök om att arbeta för oss med en öppen ansökan

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök jobb hos oss med det öppna ansökningsformuläret, även om inte alla fält är obligatoriska (endast de som är markerade med en asterisk är det), är det ändå värt att fylla i dem om möjligt, eftersom de påskyndar rekrytering och jobbförmedling.

*” anger obligatoriska fält

Erfarenhet*
Bil och/eller körkort?
Godkända filtyper: pdf, jpg, png, docx, doc, pptx, Max filstorlek: 100 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska du söka jobb på Taloturva?

God arbetsatmosfär

Med hemsäkerhet flyger klaffen och alla uppmuntras. Ofta märks vår goda stämning redan på anställningsintervjun. Vi har varit topprankade i Great Place to Work®-undersökningar i tre år.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra medarbetare en skälig lön. Lönen ökar också med erfarenhet och kompetens.

Flexibilitet

Du kan arbeta deltid eller heltid, beroende på dina förutsättningar. Det finns också möjlighet till distansarbete, beroende på jobbet.

Fritidsaktiviteter

Vi anordnar regelbundet retreater, där vår diamond team spirit byggs upp. Kommer du inte att missa nästa topphändelse?

Kontinuerlig utveckling

Vi ger dig en bra introduktion och en grund för professionell utveckling. Vi förbättrar ständigt oss själva och stöder varandra.

Verktyg för kvalitet

Kvalitetsarbete är en mellanliggande typ av arbete. Oavsett vilket jobb du ska utföra har du tillgång till moderna professionella verktyg.

Förfriskningar i samband med hemsäkerheten

Vill du vara först med att få information om nya jobb?

Om du vill vara först med att få veta när vi lägger ut nya lediga tjänster, vänligen ange din e-postadress så meddelar vi dig. Det är värt att gå med, vem vet, du kanske går miste om ditt drömjobb eller så kanske vi kan hitta ett jobb åt en vän!